Wist je dat veel psychische en lichamelijke klachten zijn te verminderen of zelfs op te lossen door het eten van andere voeding? In 8 sessies gaan we kijken wat jouw patroon is, welk gedrag en eetpatroon jou energie kost en welk gedrag en eetpatroon jou klachten helpt verminderen. Het is geen dieet. Je moet wel bereid zijn je blokkades onder ogen te zien.

Gezond gedrag helpt je niet alleen bij het nastreven van datgene van wat belangrijk is voor jou doordat je je vitaler en gezonder voelt. Het helpt ook tegen diverse voedingsgerelateerde ziekten.

Ik ben geen diëtist en zal dus geen dieet voorschrijven. Ook ben ik geen arts. De voedingspsychologie is ondersteunend aan deze andere disciplines omdat je je gedrag aanpast door gezondere keuzes te maken.

Gezonde keuzes helpen uiteraard ook bij overgewicht. Van mij hoeft niemand slank en mooi te zijn. Alhoewel het natuurlijk wel prettig is als je zelfbewust door het leven gaat en jezelf niet steeds wegstopt omdat je denkt dat je te dik bent of er niet uit ziet. Als het jou lukt om helemaal jezelf te zijn en als jij je goed voelt, dan vind ik dat je niets moet veranderen. Wanneer je echter gezonder wilt zijn, wanneer je fit wilt zijn om te kunnen doen wat je wil doen. Wanneer je van plan bent om oud te worden, dan is het wel handig om een gezond lijf na te streven door gezonder te eten, meer te bewegen en ook mentaal je eventuele trauma’s op te lossen.

Hoe doe je dat? Niet op wilskracht. Wel met deze unieke combinatie van hypnotherapie en de nieuwste inzichten uit de voedingspsychologie. En desgewenst maak ik een pakket op maat voor jou met een goede mix van hypnotherapie, fysiotherapie en diëtiek.

Maak dan nu de keuze om beter voor jezelf te gaan zorgen en maak een afspraak!