Miranda van der Endt is hypnotherapeut, talentencoach en psycholoog en woont en werkt vanuit Uitgeest. Daarnaast is ze al vele jaren als succesvol loopbaanadviseur werkzaam voor diverse organisaties onder de naam TalentWijs.

Wanneer jij je aangesproken voelt om je door Miranda te laten begeleiden ben je van harte welkom. Wat die problemen zijn, dat kan van alles zijn. Ze is gespecialiseerd in het verminderen van burn-outklachten, maar ook voor traumaverwerking, een allergie, een verslaving en andere psychosociale klachten en/of het veranderen van ongewenst gedrag of angsten ben je van harte welkom.

Miranda heeft zich in de loop der jaren bekwaamd in snelwerkende technieken. Ze heeft ervaren dat een verandering niet moeilijk hoeft te zijn en dat een therapie geen jaren hoeft te duren. Iedereen die ouder wordt zal in de loop der jaren iets meemaken wat pijn doet, niet leuk is en je leven beïnvloed. Dat kan een fysiek iets zijn, een depressie, burn-out of gewoonweg een ervaring die veel indruk heeft gemaakt zoals bijvoorbeeld verlies van een dierbare of ontslag. Soms is het leven moeizaam en zwaar, maar hoe dieper je verdriet, hoe groter je boosheid, des te vrijer, dankbaarder en blijer je zult zijn wanneer je het hebt overwonnen.

Sommige situaties kun je kiezen, soms wordt er voor je gekozen, maar ten alle tijden kun je kiezen hoe je met een situatie omgaat. Dus waarom niet kiezen voor een positievere kijk op jezelf en de wereld? Dat is wat Miranda van der Endt iedereen gunt.

Hypnotherapie

Met hypnotherapie kan Miranda van der Endt je helpen om van je klachten af te komen zoals bijvoorbeeld verslavingen, angsten, burn-out en allergische reacties. Miranda is opgeleid door het Hypnose Instituut Nederland.

Psycholoog

Als psycholoog, opgeleid aan de Universiteit van Nijmegen, helpt Miranda van der Endt je trauma’s oplossen, gedrag veranderen en helpt ze de verandering te maken om je beter te voelen.

Overige diensten:

Naast haar werk als zorgverlener is Miranda van der Endt ook erkend loopbaanprofessional Noloc en Talentencoach. Met haar werkzaamheden, die ze verricht ze onder de naam TalentWijs, stimuleert ze jou de beste versie van jezelf te worden in leven en werk. Kijk voor haar coachingsactiviteiten op talentwijs.nl

Contact

Neem nu je leven in eigen hand. Bel voor een afspraak met Miranda van der Endt (0625148849) of mail naar info@talentwijs.com

Talentwijs is gevestigd op de tweede etage van Anna van Renesseplein 8
Miranda van der Endt is gevestigd op de tweede etage van het Anna van Renesseplein 8. Er is een lift in het pand en het is vlakbij de snelweg en het station van Uitgeest.

Online

Uiteraard is het ook mogelijk om online een afspraak in te plannen.