Er gelden verschillende tarieven voor verschillende diensten.

De uurprijs voor een losse coachingssessie of psychologisch consult is 125.- euro per uur. Deze prijs is voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw. Een losse sessie hypnotherapie bedraagt 125,- per sessie.

Speciale aanbieding geldig tot 1 januari 2020:

Indien gekozen wordt voor een van onderstaande aanbiedingen, kunt u na afloop van het traject gedurende het hele jaar 2020 gebruik maken van het vaste klanten tarief van 100,- euro per sessie voor iedere vervolgsessie.

Vergoedingen:

Alleen de (hypnotherapeutische) sessies voor psychosociale en curatieve hulpverlening komen in aanmerking voor vergoeding door sommige zorgverzekering via de aanvullende zorgverzekering.

Voor loopbaanbegeleiding zijn er soms mogelijkheden om gebruik te maken van rechten op basis van uw collectieve regelingen zoals in de CAO, de tijdelijke NOW regeling en/of wordt ook vaak door werkgevers betaald. Wilt je echter geheel eigen regie nemen over je leven dan is het zeker aan te raden om zelf de regie te houden over je loopbaantraject of talentencoachingstraject en dit op eigen titel te doen.

Speciale aanbiedingen/trajecten

Stoppen met Roken

395

In twee sessies stoppen met roken. Het kan echt!

Hypnotherapie

300

3 sessies van 1,5 a 2 uur

Talenten-
coaching

795

totaalprijs voor 10 uur coaching

Hypnotische maagverkleining

550

5 sessies van 1,5 a 2 uur

Voor de volgende trajecten is het mogelijk een gratis oriënterend gesprek aan te vragen. De prijzen van de volgende trajecten zijn op aanvraag:

Voor ondernemingen en bedrijven gelden andere tarieven. Deze tarieven zijn bewust laag gehouden voor particulieren zodat deze vorm van therapie en coaching toegankelijk is voor een brede groep.

NFG

Sommige hypnotherapie sessies worden door de zorgverzekering vergoedt als het complementaire psychosociale hulpverlening betreft. Vergoeding door de zorgverzekeraar vindt dan plaats vanuit de aanvullende verzekering en valt onder alternatieve zorg. Indien je meent in aanmerking te komen voor vergoeding door de zorgverleners zijn de volgende gegevens voor u van belang:

NFGRegistratienr: 9194
Vakgroep: VPMW
AGB code hulpverlener: 90108752
AGBcode praktijk: 90067783

Voor nadere informatie of u in aanmerking komt voor vergoeding van de sessie kunt u terecht bij uw zorgverzekering.

Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden* vindt u hier

*Het overzicht van het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG. De NFG stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden.