Er gelden verschillende tarieven voor verschillende diensten.

  • De uurprijs voor een losse coachingssessie of psychologisch consult is 125.- euro per uur.
  • Een losse SoulKey sessie van 3 uur kost 300,-
  • Een losse sessie hypnotherapie van 1,5 a 2 uur bedraagt 150,- per sessie.
  • Bij boeking van meerdere sessies hypnotherapie en betaling vooraf is de sessie prijs 125,- uur per sessie.

Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en voor bedrijven exclusief btw. Alleen (hypno)therapie die gericht is op gezondheid is vrijgesteld van BTW. Bovendien komt hypnotherapie in aanmerking voor vergoeding van diverse zorgverzekeringen.

Speciale aanbieding:

Iedereen die zich nog in 2020 aanmeldt voor een Soulkey-sessie krijgt 50% korting.

Vergoedingen:

Alleen de (hypnotherapeutische) sessies voor psychosociale en curatieve hulpverlening komen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekering via de aanvullende zorgverzekering.

Voor loopbaanbegeleiding zijn er soms mogelijkheden om gebruik te maken van rechten op basis van tijdelijke subsidieregelingen zoals de ontwikkeladviezen, collectieve regelingen zoals vastgelegd in de CAO of de tijdelijke NOW regeling. Ook wordt een loopbaantraject vaak door werkgevers betaald. Wil je echter geheel eigen regie nemen over je leven dan is het zeker aan te raden om zelf de regie te houden over je loopbaantraject.

Speciale aanbiedingen/trajecten

Stoppen met Roken

249,-

In een dubbele sessie van 3 uur stoppen met roken. Het kan echt!

Soulkey

849,-

3 sessies van 3 uur

Gratis intake is mogelijk

Talenten-
coaching

849,-

3 sessies van 3 uur

Gratis intake is mogelijk

Hypnotische maagverkleining

725,-

inclusief
gratis MP3.
Het eerste gesprek is een dubbele sessie van 3 uur omdat de maagband al in de eerste sessie wordt geïnstalleerd. Daarna 1,5 a 2 uur per sessie.
Totaal 5 sessies

Voor de volgende trajecten is het mogelijk een gratis oriënterend gesprek aan te vragen via . De prijzen van de volgende trajecten zijn op aanvraag:

Voor ondernemingen en bedrijven gelden andere tarieven. Deze tarieven zijn bewust laag gehouden voor particulieren zodat deze vorm van therapie en coaching toegankelijk is voor een brede groep.

NFG en CBCZ

Sommige hypnotherapie sessies worden door de zorgverzekering vergoedt als het complementaire psychosociale hulpverlening betreft. Vergoeding door de zorgverzekeraar vindt dan plaats vanuit de aanvullende verzekering en valt onder alternatieve zorg. Indien je meent in aanmerking te komen voor vergoeding door de zorgverleners zijn de volgende gegevens voor u van belang:


Licentie CBCZ: 200478r

nog logo

Registratienr NFG: 9194
Vakgroep: VPMW

AGB code hulpverlener: 90108752
AGBcode praktijk: 90067783


Voor nadere informatie of u in aanmerking komt voor vergoeding van de sessie kunt u terecht bij uw zorgverzekering.

Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden* vindt u hier

*Het overzicht van het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG. De NFG stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden.