Wist je dat je al in twee sessies van je allergie af kan komen met hypnotherapie?

Voordat ik begon met hypnotherapie had ik last van huisstof, pollen en en een allergie voor katten. Ik ben er gelukkig vanaf. Wil jij dat ook? Doe jezelf dan een plezier en maak een afspraak. Je bent van harte welkom!

Van iedere allergie kan je leren

Als psycholoog en coach vond ik het altijd al heerlijk om anderen te helpen met hun psychische allergie. Heerlijk om anderen te leren dat iets wat jou stoort aan een ander (een allergie) je heel veel kan vertellen over een kwaliteit die je hebt, maar die je -om wat voor reden dan ook- niet toestaat voor jezelf. Erg leuk vind ik dat om te doen.

Sinds ik hypnotherapie doe, kan ik je ook daadwerkelijk van een echte fysieke allergie af te helpen. Klinkt goed, toch? Ik kon het eerst ook niet geloven, maar het is echt waar. Waarom zou je er nog langer mee rondlopen. Je kan bij mij terecht voor je allergie.

Het mooie van deze techniek is dat je er geen medicijnen voor hoeft te slikken, je hoeft zelfs helemaal niet te weten waar het vandaan komt. Gewoon oplossen. Heerlijk simplistisch. Gewoonweg fantastisch😀