Achteraf is het eigenlijk allemaal heel simpel. Iedereen heeft een levensmissie en ik dus ook. De richting is echter niet altijd meteen helemaal duidelijk en soms is het eng om er echt voor te gaan. Zo ook bij mij. Mijn levensmissie is liefde in de wereld zetten. Ik heb er lang over gedaan om te achterhalen hoe ik dat kon doen.

Vergroot je veerkracht en je positiviteit en doe wat je belangrijk vind en je zal merken dat je meer voldoening in het leven ervaart.

Als kind vroeg ik me namelijk al af waarom mensen elkaar vaak pijn doen en ik snapte al helemaal niet waarom mensen die van elkaar houden dat soms ook doen. Inmiddels ben ik er van overtuigd dat het antwoord simpel is: omdat ze niet weten hoe ze het anders kunnen doen. Toen was het voor mij een reden om dit nader uit te zoeken en dus ging ik psychologie studeren. Door mijn vak ben ik er achter gekomen dat het mogelijk is je veerkracht te vergroten, positiever te zijn en je gelukkiger te voelen.

Met andere woorden: dat het mogelijk is om de kwaliteit van leven te verbeteren voor jezelf en anderen waardoor we gelukkiger kunnen zijn. In mijn contact met anderen is er voor mij geen groter geschenk, dan wanneer ik zie dat het innerlijk vuur, de bron van liefde, creatie en zachtheid, wordt ontstoken. Het maakt niet uit hoe je er voor staat, dit waakvlammetje blijft altijd aanwezig en kan steeds opnieuw worden aangewakkerd door innerlijke groei en nieuwe inzichten. Hierdoor kan zelfbewustzijn opbloeien en gaat het stromen in je leven.

Voor elk probleem is een oplossing, want anders is het een feit.

Soms zijn er blokkades waardoor het onmogelijk lijkt. Fysiek of psychisch. Door te blijven leren heb ik oplossingen gevonden om deze blokkades op te heffen of onbelangrijker te maken.

Na vele omzwervingen, banen en studies heb ik in 2020 besloten dat ik het datgene wat ik te geven heb, echt ga geven. Dat het nu toch echt tijd is om mijn bijdrage aan de wereld te gaan geven, namelijk anderen stimuleren en motiveren om je blokkades te overkomen zodat je echt je authentieke plek in de wereld in kan nemen. Dat deed is al als psycholoog, talentencoach en loopbaancoach en sinds een aantal jaren nu ook als hypnotherapeut.

Iedereen heeft de wereld iets te geven. Om dat te doen moeten we soms wel wat overwinnen. Ik in ieder geval wel. Ik heb al mijn daadkracht, lef en moed nodig om jullie hier te vertellen over mijn missie, want de neiging om mezelf kleiner te maken is er altijd geweest en zal nooit helemaal weg gaan. Dat geeft ook niet. Uiteindelijk heeft alles zijn charme en functie.

Ik zie het leven als een groot spannend avontuur. Soms tref je een hindernis of wordt je getest. Geef niet op. Ook jouw bijdrage telt.

Ik help je graag om blokkades te overwinnen en te achterhalen wat jouw echte drijfveer, jouw missie is. Wat is belangrijk voor jou?  Wat zet jou in beweging? En hoe geef je dat vorm? Hoe blijf je gezond? Wat heb jij nodig om er voor te gaan? Laat het me weten!