Achteraf is het eigenlijk allemaal heel simpel. Iedereen heeft een levensmissie en ik dus ook. De richting is echter niet altijd meteen helemaal duidelijk en soms is het eng om er echt voor te gaan. Zo ook bij mij. Mijn levensmissie is liefde in de wereld zetten. Ik heb er lang over gedaan om te achterhalen hoe ik dat kon doen.

Als kind vroeg ik me namelijk al af waarom mensen elkaar vaak pijn doen en ik snapte al helemaal niet waarom mensen die van elkaar houden dat soms ook doen. Inmiddels ben ik er van overtuigd dat het antwoord simpel is: omdat ze niet weten hoe ze het anders kunnen doen. Toen was het voor mij een reden om dit nader uit te zoeken en dus ging ik psychologie studeren. Door mijn vak ben ik er achter gekomen dat het mogelijk is je veerkracht te vergroten, positiever te zijn en je gelukkiger te voelen.

Met andere woorden: dat het mogelijk is om de kwaliteit van leven te verbeteren voor jezelf en anderen waardoor we gelukkiger kunnen zijn. In mijn contact met anderen is er voor mij geen groter geschenk, dan wanneer ik zie dat het innerlijk vuur, de bron van liefde, creatie en zachtheid, wordt ontstoken. Het maakt niet uit hoe je er voor staat, dit waakvlammetje blijft altijd aanwezig en kan steeds opnieuw worden aangewakkerd door innerlijke groei en nieuwe inzichten. Hierdoor kan zelfbewustzijn opbloeien en gaat het stromen in je leven.

Soms zijn er blokkades waardoor het onmogelijk lijkt. Fysiek of psychisch. Door te blijven leren heb ik oplossingen gevonden om deze blokkades op te heffen of onbelangrijker te maken.

Na vele omzwervingen, banen en studies heb ik in 2020 besloten dat ik het datgene wat ik te geven heb, echt ga geven. Dat het nu toch echt tijd is om mijn bijdrage aan de wereld te gaan geven, namelijk anderen stimuleren en motiveren om je blokkades te overkomen zodat je echt je authentieke plek in de wereld in kan nemen. Dat deed is al als psycholoog, talentencoach en loopbaancoach en sinds een aantal jaren nu ook als hypnotherapeut.

Iedereen heeft de wereld iets te geven. Om dat te doen moeten we soms wel wat overwinnen. Ik in ieder geval wel. Ik heb al mijn daadkracht, lef en moed nodig om jullie hier te vertellen over mijn missie, want de neiging om mezelf kleiner te maken is er altijd geweest en zal nooit helemaal weg gaan. Dat geeft ook niet. Uiteindelijk heeft alles zijn charme en functie.

Ik geloof dat iedereen een levensmissie heeft en dat als iedereen zijn levensmissie vervult, we met zijn allen een mooiere wereld kunnen creëren. Als kind was ik verlegen en maakte me het liefst onzichtbaar. Dan is het moeilijk om doelen te realiseren en je zodanig te uiten dat je je doel kan realiseren. Omdat ik dat ook heb ervaren, wil ik anderen, en met name mijn verlegen en bescheiden broeders en zusters in deze wereld, helpen om hun levensmissie te ontdekken en hun werk en leven daarop in te richten zodat je niet alleen meer plezier ervaart in het leven, maar ook meer van betekenis bent voor anderen.

Miranda van der Endt

Ik zie het leven als een groot avontuur, als een mooie reis, die hopelijk doorgaat tot ik er niet meer ben. En daarom wil ik graag anderen helpen die ook niet vanzelfsprekend in het oog van de storm gaan staan. Daarom voel ik me aangetrokken tot al die anderen die ook schroom hebben om de wereld te veranderen, verbeteren of gewoonweg een stukje mooier willen maken. Omdat ik weet dat er prachtige mooie mensen zijn die zichzelf nu nog klein en onzichtbaar houden, maar die het waard zijn om zichtbaar te zijn en onbekommerd hun dingen te doen. Voor die mensen wil ik er zijn.

Dus, wil jij achterhalen wat jou gelukkig maakt en wat jouw leven zin geeft? Of blokkades wegnemen die hierbij in de weg staan? Dan ben je hier aan het goede adres. 

Ik help je graag om blokkades te overwinnen en te achterhalen wat jouw echte drijfveer, jouw missie is. Wat is belangrijk voor jou?  Wat zet jou in beweging? En hoe geef je dat vorm? Hoe blijf je gezond? Wat heb jij nodig om er voor te gaan? Laat het me weten!

“Het is hard nodig dat we ons gaan inzetten voor een betere wereld. De wereld heeft iedereen nodig en dus ook jou! We kunnen dat doen door bewuster gebruik te maken van onze authentieke talenten en drijfveren en door het gewoon te gaan doen”. Doe je mee?

Miranda van der Endt