In de maanden januari tot en met mei organiseer ik maandelijks in mijn praktijk een interactieve lezing voor een klein publiek over veel voorkomende problemen die met hypnotherapie of coaching zijn op te lossen. Er is veel ruimte voor uitwisseling en vragen. Tijdens deze avonden wordt ingegaan op de oorzaken en de  manier van behandelen van deze klachten. Ook komt uitgebreid aan de orde wat je zelf kunt doen. Als try-out is tijdens deze eerste serie de toegang gratis.

Burn-out
22 januari 19:30-21:30 uur Schevelstraat 3 Uitgeest

Tijdens deze lezing laat ik je vanuit de psychologie en als talentencoach naar het fenomeen burn-out kijken. Het wordt helder dat burn-out vaak een appel is om je leven anders in te richten. Er is een verandering in jezelf nodig om te herstellen van een burn-out of om te voorkomen dat je er een krijgt. Er is een herijking nodig waarin je afscheid neemt van overtuigingen, drijfveren en waarden die je  al in je  kindertijd zijn bijgebracht werden. Een burn-out is niet alleen een sociaal en psychologisch probleem; ook je lijf is volkomen uit balans. Tijdens de lezing wordt duidelijk hoe een behandeling vorm krijgt die op al deze niveaus transformeert, herstelt en heelt zodat er een nieuw en gezonder evenwicht gevonden wordt.

Allergieen
12 februari, 19:30-21:30 uur, Schevelstraat 3 Uitgeest

Veel mensen hebben last van een allergie. Het kan kan je enorm beperken. Vanuit de psychologie is het mogelijk om anders aan te leren kijken tegen je fysieke en mentale allergie. Zo werk ik bijvoorbeeld al heel lang met een manier om via je allergie je verborgen kwaliteiten te ontdekken. Vanuit de hypnotherapie leg ik uit hoe je van een allergie af kan komen met behulp van hypnotherapie. Ik zal ook vertellen over mijn eigen aanvankelijke weerstand, omdat ik het eerst niet kon geloven dat het waar is, tot ik het zelf ondervond.

Stress
12 maart, 19:30-21:30 uur, Anna van Renesseplein 8 Uitgeest

Iedereen lijkt last van stress te hebben. Teveel stress kan er voor zorgen dat je een burn-out krijgt, of dat je last van angstaanvallen krijgt, maar het kan ook voor eczeem, slapeloosheid rugpijn, hoofdpijn en nog veel meer klachten zorgen waar veel mensen last van hebben. Tijdens deze lezing leg ik uit je jezelf beter kan ontspannen en leer ik je -indien gewenst- zelfhypnose met als doel dieper te kunnen ontspannen.

Pijn
9 april, 19:30-21:30 uur

Door kennis uit de neurofysiologie, psychologie en hypnotherapie te combineren wordt tijdens deze lezing duidelijk wat chronische pijn is. Vanuit de westers medische visie wordt pijn meestal bestreden. Binnen de psychologie wordt meestal gezocht naar mogelijke oorzaken omdat lichaam en geest onmiskenbaar invloed op elkaar hebben. Tijdens de lezing komt natuurlijk ook uitgebreid aan bod hoe hypnotherapie pijn kan verminderen.

Psychische klachten: Angst, depressie
20 Mei 19:30-21:30

Door westerse psychologische modellen te verbinden met de ideeën uit de hypnotherapie waarbij klachten gezien kunnen worden als een oproep tot verandering of transformatie. Hier kijk je niet alleen alleen naar wie je bent en wat je hebt meegemaakt, maar ook naar wát je bent en volgens welke wetmatigheden je gevoelsleven zich beweegt en ontwikkelt. Zo wordt duidelijk wat de oorzaken zijn van psychische en emotionele problemen en wat de weg naar genezing is. Ook wordt duidelijk welke behandelingen mogelijk zijn binnen de hupnotherapie, talentencoaching en psychologie.

Wil je graag komen? Stuur dan een mailtje naar  info@talentwijs.com. Wacht niet te lang want de ruimte is beperkt! De lezingen vinden plaats in Uitgeest

Toegang is gratis