Cliënten komen niet alleen bij mij voor pijn of ongemak. Ze komen vaak met levensvragen.

Vragen als:

Wat doe ik hier op aarde?
Wat is mijn missie?
Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?
Wat is mijn levensdoel?
De antwoorden hierop liggen in jou besloten. Met een SoulKey sessie begeleid ik je naar de plek waar de antwoorden hierop te vinden zijn.

Martin Peterson, master hypnotherapeut en performer, verbeterde diverse methodes om cliënten te helpen met hypnose. Wetend dat het antwoord in de mens zelf verborgen zit ontwikkelde hij een spirituele vorm van hypnose, de SoulKey® sessie.

De SoulKey techniek is zo krachtig dat veel cliënten het een life changing experience noemen. Het kan zelfs trauma’s en fysieke problemen oplossen. Het geeft meer doelgerichtheid, meer vertrouwen en meer inzichten dan vele andere technieken kunnen.

Wat zou een dieper inzicht in jezelf en jouw hogere doel jou kunnen brengen? En misschien ben je nieuwsgierig naar jouw levensmissie?

Wat houdt SoulKey® in?

Het is mogelijk om via een geavanceerde regressie van vorige levens te leren. Als ziel wordt je niet beïnvloed door de fysieke problemen die verband houden met je energie, en daarom zullen sommige mensen fysiek genezen van een ervaring uit het vorige leven. Je kan verstikkende verbindingen losweken en de kennis, het geleerde mee te te nemen naar het huidige leven.

SoulKey is een neutrale zienswijze en zal iedereen zijn of haar waarheid in het leven kunnen bieden. De leven-tussen-levenstechniek brengt je daar sneller, en met directe toegang tot je (zielen)raad.

Wat kan o.a. je verwachten?

– Maak opnieuw contact met je zielbewustzijn
– Het doel van het leven begrijpen en waarom je ervoor hebt 
gekozen
– Spirituele upgrade en doel
– Het ervaren van de energie van je zielegroep
– Spirituele begeleiding
– Inzicht in de oorsprong en het doel van je ziel

Communicatie en toegang tot de ziel

Je krijgt met deze SoulKey®techniek antwoorden op jouw vragen, ook zonder eerdere ervaringen met healing of communicatie op spiritueel en zielenniveau.

Deze techniek in combinatie met de andere tools van SoulKey® maken dit tot ‘de’ reis’ die je leven zal veranderen en hoe je het leven waarneemt.

Wil je het ook ervaren? Maak dan een afspraak Miranda van der Endt Psychologie en Hypnotherapie in Uitgeest. Een soulkey traject bestaat uit 3 sessies van 3 uur.