Cliënten komen niet alleen bij mij voor pijn of ongemak. Ze komen vaak met levensvragen. Vragen zoals:

Wat doe ik hier op aarde?
Wat is mijn missie?
Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?
Wat is mijn levensdoel?

Wij zijn zowel individuele als universele wezens en wij vallen ook onder de cosmische principes en wat Jung de archetypes noemt. Dit is meer uitgebreid beschreven o.a. in het boek van Willem Glaudemans, Boek van de Universele wetten. Wij leven als onderdeel van het geheel en tevens als individu en dat spreekt elkaar niet tegen. Zoals Bommerez zo mooi zegt: “Wij leven in een liefdevol universum en zijn hier om de liefde te vinden in onszelf”.

De antwoorden hierop liggen in jou besloten. Met een SoulKey sessie begeleid ik je naar de plek waar de antwoorden hierop te vinden zijn. Martin Peterson, master hypnotherapeut en performer, verbeterde diverse methodes om cliënten te helpen met hypnose. Wetend dat het antwoord in de mens zelf verborgen zit ontwikkelde hij een spirituele vorm van hypnose, de SoulKey® sessie.

De SoulKey techniek is zo krachtig dat veel cliënten het een life changing experience noemen. Het kan zelfs trauma’s en fysieke problemen oplossen. Het geeft meer doelgerichtheid, meer vertrouwen en meer inzichten dan vele andere technieken kunnen.

Wat zou een dieper inzicht in jezelf en jouw hogere doel jou kunnen brengen? En misschien ben je nieuwsgierig naar jouw levensmissie?

Wat houdt SoulKey® in?

Het is mogelijk om via een geavanceerde regressie meer te leren over je zielenpad en van andere levens te leren. SoulKey is een neutrale zienswijze, los van religie of geloof en kan iedereen zijn of haar waarheid in het leven verhelderen. Wat kan je zoal verwachten?

– Maak opnieuw contact met je zielsbewustzijn
– Het doel van het leven begrijpen en waarom je ervoor hebt 
gekozen
– Spirituele upgrade en doel
– Het ervaren van de energie van je zielengroep
– Spirituele begeleiding
– Inzicht in de oorsprong en het doel van je ziel

Je krijgt met deze SoulKey®techniek antwoorden op jouw vragen, ook zonder eerdere ervaringen met healing of communicatie op spiritueel en zielenniveau.

Wil je het ook weten wat je te doen hebt en achter komen dat je hierin niet alleen staat? Maak dan een afspraak Miranda van der Endt Psychologie en Hypnotherapie in Uitgeest.