In 2017 is mijn vader overleden. Hij heeft zijn hele leven lang gerookt. Nadat zijn longproblemen zo erg waren geworden dat hij uiteindelijk 24 uur aan de zuurstof moest blijven kon hij echt niet meer roken, maar hij is het altijd blijven missen. Ik denk dat hij nog geleefd had als hij niet had gerookt.

Ik heb ook gerookt. Toen ik merkte dat mijn ademhaling gepaard ging met een gepiep ben ik gestopt. Daar ben ik tot op de dag van vandaag nog altijd blij mee. Wil jij ook blij zijn dat je bent gestopt? Doe het dan ook! Ik kan je helpen. Met Hypnotherapie kan ik je helpen om het roken niet te missen. Je zal zelfs blij zijn dat je niet meer rookt. In een sessie ben jij een blije niet-roker. Er is maar een ding wat je daarna nooit meer mag doen en dat is ROKEN! Zodra je bij mij komt heb je je laatste sigaretje gerookt.

Weet je hoeveel geld deze ene sessie je gaat besparen? En hoeveel frisser je adem en je kleren blijven na deze sessie? En weet je dat je lichaam zich daarna heel snel hersteld en je conditie zal verbeteren? En al die andere gezondheidsvoordelen? Gun jezelf een rookvrij leven! Bel me nu voor een afspraak: 0625148849.