Als talentencoach werk ik graag met het Talentenspel. Dit spel heeft mijn persoonlijke ontwikkeling in een versnelling gezet. Het gaat uit van het principe dat iedereen een levensmissie heeft en dat je alle talenten in je hebt om die missie waar te maken. Een prachtige methode om je levensdoel te vinden en te leven. Kijk voor meer informatie over het Talentenspel op www.worddebesteversievanjou.nl.

Voor jongeren raad ik Jong Talent aan. Dit is een speelse manier om je talenten te ontdekken en je droomwens te formuleren. Het is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar en wordt in mijn praktijk voornamelijk gebruikt voor jongeren die een keus moeten maken voor een studie.

Daarnaast ben ik Soulkey Therapeut. Dit is een andere manier om er achter te komen wat je missie is. Hiermee kun je onder andere zielverwanten ontmoeten en de antwoorden vinden die voor jou belangrijk zijn.

Speciaal voor vrouwen is er ook nog de Reis van de Ziel. Lees hier meer over op mijn andere website of klik hier.

Dus, wil je weten wat je werkelijk wil en kan betekenen in de wereld? Dan behoort een combinatie van technieken ook tot de mogelijkheden. Wil je het ervaren? Stuur een mailtje naar info@talentwijs.com en dan stuur ik je nadere informatie of bel me: 0625148849.

Kijk voor meer informatie over het Talentenspel op www.talentenspel.nl