Een crisis kun je zien als uitnodiging om jezelf beter te leren kennen en een betere versie van jezelf te worden. Waar gaat het echt om? Wat is echt belangrijk? Wat maakt me een tevreden mens? Soms neem je een omweg om vervolgens jezelf weer terug te vinden. Heel graag help ik je verder bij dit proces. En uiteraard hoef je niet te wachten op een crisis, je kunt ook nu besluiten om het heft in handen te nemen en te persoonlijke groei in een hogere versnelling brengen en meer bezieling te brengen in je leven. 

Loopbaancoaching en hypnotherapie ineen

Als loopbaancoach en hypnotherapeut heb ik geweldige methoden om de blokkades die jou weerhouden om te doen wat bij jou past, op te lossen en je te stimuleren om jouw vuur weer te laten branden.

In mijn werk als loopbaancoach zie ik veel klanten die vastlopen. Een veel voorkomende klacht in mijn praktijk is Burn-out en de gerelateerde klachten zoals Bore-out en Burn-on. Het gaat over opbranden en een gebrek aan een innerlijk vuur.

We hebben er last van als we niet kunnen vlammen. Als we weten dat we niet uit het leven halen wat ons de energie geeft die we nodig hebben, waar we voor willen opstaan. Zeker als je ouder wordt is het van belang dat je energie krijgt van wat je werk. 

Ik heb een passie en een sterk verlangen om mijn kennis te gebruiken om jou weer te laten vlammen. Mijn missie is jouw innerlijk vuur, jouw passie en motivatie weer te laten branden. Jou helpen ontdekken: Wie ben ik echt? Wat geeft mijn leven zin? Wat heb ik nodig? Hoe vind ik mijn weg

Dat kan op verschillende manieren.

Coaching gedurende een half jaar

Gun jezelf de tijd om alles goed op een rijtje te zetten, schoon schip te maken en vervolgens door te pakken in datgene wat je werkelijk wilt neerzetten. Tijdens de coaching krijg je iedere maand een coachsessie. Tussen de sessies door kun je zelf verder werken aan je persoonlijke ontwikkeling met behulp van inzichtgevende opdrachten.

Tweedaagse intensieve training (alleen voor vrouwen)

Tijdens deze twee dagen sta ik gedurende 14 uur aan je zijde terwijl je een wonderbaarlijke reis naar de beste versie van jezelf maakt. Na twee maanden ontmoeten we elkaar weer om terug te kijken en te zien hoeveel er al is veranderd.

Beide trajecten bestaan uit een intake, een afspraak voor de data waarin je intensieve persoonlijke coaching ontvangt en een terugkomafspraak. Je krijg precies dat wat jij nodig hebt. Uiteraard leer je je authentieke talenten kennen en krijg je antwoorden op de vragen die hebt. Daarnaast kun je aangeven wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld zelfvertrouwen! Of wil je een keuze maken? Je blokkades oplossen? Het kan allemaal! Formuleer je wens en we gaan ermee aan de slag.

Mijn specialiteit:

  • Wat mij onderscheidt van mijn collega’s, is dat ik als psycholoog mezelf gespecialiseerd heb in hele praktische snelwerkende technieken.
  • Als coach en hypnotherapeut, combineer ik mijn werk met wetenschappelijke bewezen effectieve technieken uit de psychologie. Dit is een unieke combinatie die ijzersterk is gebleken. Ga voor meer informatie naar Talentwijs.nl

Kortom:
– Wil je weten wie je bent en wat je te doen hebt hier op aarde?
– Ervaar je een blokkade om te doen wat je wil doen en wil je dat oplossen?
– Of wil je gewoon deze bijzondere reis naar jezelf een keer meemaken?

Dan ben je van harte welkom!

Praktisch:

Mail naar info@talentwijs.com als je belangstelling hebt, dan stuur ik je nadere informatie. Ben je nu al enthousiast en wil je een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel me op 9625148849.